sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Safer Internet

              Este un concurs international, pe tema intimitatii pe internet. Realizatorii acestui concurs au avut o idee foarte buna, datorita evolutiei nemarginite a cailor media de comunicatii.
             Ce credeti, copiii sunt in siguranta pe internet ?
Nu, nu cred. Toti joaca orice joc le pica in mana, fara sa ii intrebe pe parinti sau pe cineva care sa aiba discernamant ( un profesor ) .
               Facebook-ul este un  drog al generatiei "PRO", toti copiii de toate varstele stau lipiti de calculator pentru a vedea ce fac prietenii lor, posteaza fotografii cu ei si isi actualizeaza starea la fiecare miscare. Nu se gandesc si la ce li s-ar putea intampla, la acei mafioti care rapesc tinerii si ii folosesc ca donatori de organe sau pentru prostitutie. Oribil !

               Voi participa si eu cu o fotografie , ce parere aveti ?!

3 comentarii:

  1. pai.. si eu am facebook:D pt mn.. eu sunt in sigurantza ;) dar.. oricum buna ideia si itzi multzumim pt asta . Multzii dintre parintzii acum in 2012 considera ceva foarte bun pentru copii lor prin a le arata informatzii ca cele de sus .Dar cu ajutoru acestei pagine de internet , facuta de tine le va arata calea cea buna ;)

    RăspundețiȘtergere